Haarverzorging na de zomer
Professioneel

Herstel je lokken na de zomer

Na een zomer vol zon, zee en strand kan je haar een stuk droger aanvoelen. Vaak zijn beschadigingen en kleurvervaging het resultaat. Met de herfst in aantocht is dit het perfecte moment om je haar te verzorgen en te herstellen om je lokken weer gezond en glanzend te maken. In deze blog helpen we je met tips om je haar weer in topconditie te krijgen na het zomerseizoen.

IVY Verzorging

Waarom heb ik droog haar na de zomer?

Na de zomer kunnen je lokken droger aanvoelen door verschillende invloeden van buitenaf. De sterke UV-straling in deze periode kan je haar beschadigen en zorgen voor vervaging van je haarkleur. Daarnaast is het heerlijk om tijdens de zomer een frisse duik te nemen in een zwembad met chloor of in de zee. Helaas kan regelmatig contact met chloor of zoutwater je haar stroever maken en beschadigen.

Ook kan je haar sneller vet worden omdat je in de zomer vaker met je handen door je haar gaat of meer vocht verliest. Dit zorgt ervoor dat je jouw lokken vaker wast, waardoor de natuurlijke oliën verdwijnen en je lengtes en punten sneller uitdrogen.

Daarom kunnen jouw lokken na de zomer wel wat extra aandacht en liefde gebruiken.

Hoe voorkom je droog haar?

  • Spoel je lokken na het zwemmen uit met koud water
  • Breng IVY Conditioner aan tijdens het zwemmen
  • Gebruik producten met een UV-filter
  • Draag een pet of een hoed
  • Gebruik minimaal één keer per week IVY Repair mask
  • Maak minimaal gebruik van hitte tools

Herstel je lokken na de zomer

Het begint allemaal met de juiste verzorgingsproducten voor jouw haarwensen! Wanneer je haar soepel en sterk is zal het minder snel droog, beschadigd of statisch aanvoelen. Daarom helpen we je graag bij het maken van de beste keuze wat betreft jouw persoonlijke haarroutine. Begin met IVY Repair shampoo als een goede basis van herstel in jouw haarroutine. Deze shampoo bevat tarweproteïnes die jouw lokken versterken. Ook is IVY Color shampoo een uitstekende keuze voor zowel gekleurd als droog haar, omdat de shampoo naast verzorging ook bescherming biedt door het kleurbeschermingscomplex en het UV-filter.

Breng vervolgens IVY Repair mask aan in je lokken voor hydratatie en verzorging. Gebruik dit masker minimaal één keer per week om je lokken te voorzien van een zacht gevoel en net dat beetje extra liefde. Sluit jouw wasroutine vervolgens af met IVY Conditioner om je haarschubben te sluiten.

IVY Assortiment
Herstellende shampoo
Herstellend haarserum

IVY Treats serum maakt je haar sterker

Wanneer je tevreden bent over je haarroutine maar een product zoekt dat extra verzorging geeft, dan is IVY Treats serum de perfecte keuze. Dit serum kan worden toegevoegd aan jouw haarproducten en biedt een intens verzorgd resultaat dat je lokken tot wel drie keer sterker maakt. Combineer IVY Treats serum met IVY Repair shampoo voor de meest intens verzorgende shampoo, of optimaliseer de werking van IVY Repair mask door een pompje van het serum toe te voegen. Zo geniet je van jouw geliefde haarroutine met een verzorgende toevoeging voor een sterk en gezond resultaat na de zomerse invloeden.

Ontspan met IVY Rituelen

Voor wie op zoek is naar een routine die je haar optimaal herstelt, hebben we IVY Rituelen samengesteld. Deze rituelen zijn ontworpen om een moment van selfcare te creëren. De sets zijn zorgvuldig samengesteld, zodat de producten perfect op elkaar zijn afgestemd en samen het beste resultaat creëren voor jou. Kies het IVY Ritueel dat bij jou past en geniet van een ontspannen ervaring waar je langdurig van kan genieten.

Ontdek IVY Rituelen
IVY Rituelen
socialmedia