Kijkje achter de schermen
Professioneel

Een kijkje achter de schermen bij IVY

Ontdek meer over de gedachte achter IVY tijdens onze IVY Shoot. We laten je zien hoe we te werk gaan en nemen je mee achter de schermen tijdens de shootdag in hartje Deventer. Lees meer in deze blog.

Wat staat centraal tijdens onze shoot?

Echt mooi, daar draait het om bij IVY. Dit zie je terug in alles wat we doen: onze producten, onze kijk op een duurzamere toekomst en onze beelden. We kijken verder dan de buitenkant. Voor ons is het belangrijk dat ook de binnenkant klopt, want wanneer jij je goed voelt, straal je en deel je de mooiste versie van jezelf: de echte versie. Daarom gebruiken we zo min mogelijk toevoegingen en maken we echte beelden zonder invloeden van AI. Met onze producten willen wij dit gevoel doorgeven, want alleen als iets echt en authentiek is, vinden wij het mooi. #echtmooi

Echt mooi
Over IVY

De gedachte achter IVY Hair Care

IVY is een duurzaam, professioneel haarmerk van Nederlandse bodem dat zorgt voor de mooiste resultaten voor jouw haarwensen. Voor elke gelegenheid en ieder haartype bieden wij producten om jouw lokken te reinigen, verzorgen en stylen. Daarnaast zijn wij trots om het allereerste Nederlandse haarmerk te zijn dat statiegeld biedt op lege verpakkingen. Wij streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld en diens duurzaamheid. Door deze elementen te combineren, creëren we de mooiste haarresultaten voor jou en leveren we een bijdrage aan een mooiere toekomst.

Bekijk onze Reel om de sfeer te proeven tijdens onze shootdag in hartje Deventer.

Sfeerimpressie

socialmedia